• Scangaard 21
  • Scangaard 21
  • Scangaard 21
  • Scangaard 21
  • Scangaard 26
  • Scangaard 26 and Scangaard 21
  • Scangaard 26
  • Scangaard 26 "Newport"-edition

Om varvet

 

Degerö Yachtbau GmbH

Varvet Degerö Yachtbau ligger i byn Fahrdorf vid floden Schlei's södra strand i Schleswig-Holstein. Teamet är litet och har lång erfarenhet och är sedan 2001 specialicerat på att bygga små men högkvalitativa segelbåtar i individuellt utförande. Varvets egna produkter är Degerö 31 DS och Scangaardlinjen. Därutöver åtar sig varvet kortare serier och one-off byggen från kunder i i hela Europa. Varvet förfogar också över moderna vinterförvaringsfaciliteter och en serviceavdelning.

Alla båtar byggs i sin helhet på det egna varvet med toppmoderna tillverkningsmetoder och i bästa material. Varumärket "Scangaard" är sedan flera år välrenommérat i Tyskland, Sverige, Finland, England och Nederländerna och står för segelbåtar av yppersta klass med kännetecken som klassiska linjer, enkel hantering smat smart och genomtänkt utförande utan krusiduller.

 

HumanSea AB

HumanSea är inriktat på att erbjuda exklusiva segelbåtar för medvetna kunder som söker det unika och lilla extra. Båtar som du inte hittar i mainstreamfåran. Som specialistföretag fokuserar vi främst på kvalitetsbåtar som tillverkas i begränsade antal hos mindre tillverkare.

​Vi arbetar mycket nära våra leverantörer som alla bygger båtar med stort yrkeskunnande och erkänd kvalitet. Varje båt tillverkas unikt för sin nye ägare. Våra duktiga båtbyggare har idag sin hemvist i Finland, Storbritannien, Frankrike och Tyskland. I ett par fall arbetar dessa varv i sin tur med underleverantörer för enskilda modeller i andra länder.
 
Ett köp av en ny båt är vid sidan av husköp som regel den största affär en privatperson gör i sitt liv. Med kompetens och erfarenhet skapar vi de rätta förutsättningarna för ett alltigenom lyckat båtköp även för förstagångsköparen.

I Sverige jobbar vi i ett intimt nätverk av serviceföretag i båtbranschen för att kunna erbjuda bästa möjliga service också efter båtköpet. Det mesta kan ordnas: alltifrån båtplatser och eftermontering av utrustning till underhåll och riggförbättringar. Alla viktiga beståndsdelar för ett gott sjöliv med den nya båten. Vi kan också i samband med köp hjälpa till med att placera båten i managerad charter i t.ex. Medelhavet.

HumanSea drivs av Jan Ljungberg med en bakgrund som civilingenjör och reservofficer i flottan. Jan har en drygt 20-årig karriär inom internationellt företagande och försäljning och är idag också verksam inom managementkonsultbolaget All Perform Sweden AB.

 

 

 

 

"Sailing at it's purest" - allt du behöver för att uppleva skön segling!